Wonen in Hillegersberg: de perfecte combinatie van groen, water én stad

Het Hof van Terbregge ligt in het geliefde Hillegersberg-Schiebroek van de gemeente Rotterdam en in de wijk Terbregge. Hillegersberg is dé plek voor diegenen die rust, groen, water én ruimte zoeken, maar ook graag willen genieten van de gezelligheid en drukte van Rotterdam. De perfecte combinatie van stad en natuur maakt Hillegersberg niet voor niets een gewilde plek om te wonen.

Ontdek de mooie en diverse omgeving

Hillegersberg kent diverse haventjes en heeft een gezellige dorpskern met prachtige huizen. In de Bergse Dorpstraat vindt u diverse winkels en lokale horeca. Vanaf uw woning in Het Hof van Terbregge bent u zo bij rivier De Rotte en het Molenpark. Geniet van een mooie sloepvaart op de Bergse of Kralingse Plassen of ga er op uit in het Lage Bergse Bos of in één van de vele parken en plantsoenen die Hillegersberg rijk is. Vergeet ook vooral niet om eens langs te gaan bij Jachthaven Rottemeren. Neem een drankje en vergeet de tijd. Actievelingen kunnen ook hun hart ophalen bij de vele recreatiemogelijkheden en sportfaciliteiten die Hillegersberg kent.

Naar werk of op pad in het weekend? Dankzij de centrale ligging van Het Hof van Terbregge bent u zo op de plek van bestemming. Het openbaar vervoer, de A16 en A20 bevinden zich namelijk op steenworp afstand. Op nog geen 7 kilometer afstand vindt u het gezellige centrum van Rotterdam en het Alexandrium Shopping Center op zelfs 3 kilometer.

Met de kinderen op pad? In de buurt is er genoeg te doen met de kids, naast de recreatieparken en de Plassen, kunnen kinderen zich heerlijk vermaken in bijvoorbeeld het Plaswijckpark of Speeltuin de Torteltuin.

Het Hof van Terbregge ligt in het prachtige Hillegersberg-Schiebroek, nabij het water, groen en het centrum van Rotterdam.

Bruisend Rotterdam

Het levendige en gezellige centrum van Rotterdam, ligt op slechts 7 kilometer afstand van Het Hof van Terbregge. Bezoek deze geweldige stad eenvoudig met de fiets, auto of het openbaar vervoer. In Rotterdam kunt u genieten van heerlijk eten in een van de vele restaurantjes, lekker struinen door de winkelstraten en alle architectuur en kunst bewonderen die deze stad rijk is.

Kaart Hof van Terbregge

Blijf op de hoogte